fbpx
Spring til indhold
Hjem » Børne tekstiler

Børne tekstiler

Børne tekstiler er et stort hit når ynglings motiverne eller den søde og sjove tekst bliver trykt på bodystockingen, T-shirten eller sweateren i børnenes ynglings farver.

Børne tekstiler er en fantastisk og sjov ide så børnene evt. kan få de action helte og prinsesser trykt på enten en bodystocking, T-shirt eller sweater eller en sjov og/eller sød test.
Når du shopper på Worldstyle.dk er du designeren du kan selv vælge ud fra det store sortiment af folie farver og valget af tekstil farver så resultatet bliver helt unikt og lige efter din smag.

 

Hvis du ønsker at bestille tryk eller t-shirts i andre farver end sort eller hvid vil der forekomme længere ventetid.
Folietryk i folie og efterfølgende varmetrykkes fast på stoffet af to omgange, så folien bliver bedre på stoffet.
Dette giver et meget skarpt visuelt udtryk.
Med skarpe tryklinjer og ingen risiko for ”farveblødning” på stoffet.
Skulle uheldet være ude så og folien er ved at løsne sig i hjørnerne så kan man med nemhed bruge et stykke bagepapir og stryge det fast med et strygejern ved 160°.

Vaskeanvisning:
* Vask med vrangen ud
* Brug ikke stærke vaskemidler
* Vask v/ max 60°
* Ved tørretumbling kan krympning op til 5% forekomme.Tekstil beskrivelse som er gældende for alle de tekstiler Worldstyle.dk anvender:
OEKO-TEX® standart 100 er et internationalt test og certificeringssystem for tekstiler og er at af verdens førende sundhedsmærkninger for sundhedsmærkninger. Dette mærke betyder at produktet er testet og godkendt ud fra de krav den internationale OEKO-TEX® forening stiller.
Det betyder at det ikke må indeholde allergi – eller kræftfremkaldende farvestoffer.
Standarden betyder ydermere at produktet overholder de gældende krav i REACH-forordningens bilag XVII.