fbpx

Problemer vedr. forsendelse af krus med Post Danmark

IMG_1663

Problemet
Efter stor succes med salg af trykte krus på Worldstyle.dk har vi været problematiseret af afsendelse af krus med Post Danmark. Helt simpelt har vi oplevet at 8 ud af 10 krus ankommer med brud på hank og porcelæn. Umiddelbart efter første henvendelse vedr. knuste glas har vi gjort tiltag til at løse problemet med ekstra foring og sikring af bevægelighed inden i pakken – dog uden held. Rent ud sagt er vi kommet til et punkt hvor mængden af bobleplast, æsker og skum har nået latterlige højder.

Ved kontakt til Post Danmark har vi fået beskeden at de ikke vil stå inde for behandlingen af deres brevpost, men blot har givet os muligheden for at udfylde en klageformular. Samtidig koster en pakkeporto med omdeling 112 kr. pr. afsending hvilket naturligvis gør salget af krus uprofitabelt for os som virksomhed – med mindre vi hæver prisen signifikant. Og dette nægter vi.

Vi forsætter naturligvis vores dialog med Post Danmark mens vi leder efter en løsning på problemet så vi forsat kan sælge trykte krus på Worldstyle.dk

“Hvor køber jeg så krus?”
Der er stadig mulighed for at købe trykte krus i vores butik på adressen:

Din-Grafiker.dk
Nimdrupvej 5
8740 Brædstrup
Tlf: 28553311

Det anbefales at ringe til os forinden, hvis du allerede nu ved hvilket krus du er ude efter.